Alla inlägg den 15 juni 2010

Av Maria - 15 juni 2010 20:04

Det har blivit lite bloggande på sistone. Trots semester räcker inte tiden riktigt till.

Sen sist har det inte hänt så mycket på växthusfronten. Vi har pillat ihop gavlarna så dom står nu i garaget i väntan på fortsättningen.

Runt grunden ligger nu ett varv av rosa marmor. Flådigt värre!! Faktiskt mest av praktiska skäl så det blir lättare att komma åt att klippa gräset. Att det blev rosa var endast en fråga om tillgång.   

  

  

 

Jag har upptäckt att det inte är bara jag här i huset som tycker om att hålla på med plantor av olika slag. På bron har jag satt två stora krukor med blommor men någon annan, Keno??, tycker inte att det blev riktigt gjort. Han har lagt sin egen touch på den ena planteringen. Jag är inte helt övertygad om att han har gröna tassar??

  

 

I det "gamla" växthuset växer gurkorna så det knakar. Idag har dessa två fått hamna i salladsskålen.

  

 

Helgen som var ägnades åt hundutställning. Lördagen i Avsta i ett ruggigt regn- och blåsväder. Resultaten var väl inget att hurra för men det tog vi igen på söndagen i Vännäs. Roligast var lilla Elsa som tog cert och blev fjärde bästa tik på sin första utställning.   

Nu har tre ur den kullen tagit cert, endast 11 månader gamla. Lovar gott!

  

 

Nu laddar vi för resan till Danmark och WDS 2010. Det ska bli så kul att träffa en hel hög gamla vänner och kanske få en del nya också.

 

Ha det gott alla vänner och njut av livet!

Ovido - Quiz & Flashcards