Alla inlägg den 17 juni 2010

Av Maria - 17 juni 2010 23:40

Ja det gör faktiskt det...går sakta men säkert. Vi jobbar så mycket vi hinner mellan arbete, trimningar, veterinärbesök och annat.

Idag har vi kärrat och blandat sådär 1,5 m3 jord och fyllt i odlingsbäddarna. Om vädret tillåter blir det resning av gavlar och takåsen i morgon.

Sen går det nog fort att göra resten. Tomatplantorna som står i allt för lite jord vill inget annat än att flytta in!  

  

 

Nu har vi ju inte slutat med hundutställningar! Vi planerar för fullt för resan till WW-10. Hund och husvakten har varit på besök och fått en rundtur i skogen. Hundarna ska märkas med färgade band så hon vet vem hon ska ropa på när nån fattas. Mest troligt är det Sydney varje gång men för säkerhets skull...

Vi har 130 mil att köra på onsdag så det kommer att bli en tidig morgon. Sen är det bara färjan Varberg-Grenå och en liten bit bilkörning kvar innan vi landar vid vårt boende.

Det ska bli SÅ kul att träffa alla vi ska bo med. Golden- och labbefolk från Italien, Frankrike, Belgien och Sverige. Gissar att det blir en hel del gott vin, goda ostar och god mat!!   

 

Med på resan kommer min uppfödare av min första dvärgschnauzer, född 1988, hunden alltså. Det är väl häftigt?!

Dessutom kommer vi att ha med en hel del manlig fägring eftersom mina vänner Lisa och Linda har med sina respektive.   Kan bli annat än hundsnack på den här resan!   

Alla ni som har utställning i helgen, LYCKA TILL!

Ni som kommer till WW...Vi får se till att hålla fanan högt för svensk dvärgschnauzeruppfödning!!

 

En stor SOL   önskar jag till er alla!

Ovido - Quiz & Flashcards